Jump to content

Termometr

Recommended Posts

taki plaski? mowisz o LCD (naklejka) ? i nikt nie odradzil tobie takiego "termometru"? odpowiedz pewnie wydaje sie prostacka i zlosliwa ale ja bym go przykleil do szyby akwa (przepraszam nie chcialem byc zlosliwy)

Nie wiem dokladnie jaki masz ten termometr ale prawdopodobnie powinienen byc wyposazony w tasme mocujaca (naklejka) i to jak wczesniej powiedzialem nalezy przykleic do szyby w skrajnym miejscu od grzalki

Ten termometr będzie nie dokładny, zaraz zrobię zdjęcie u siebie w akwarium dwóch takich samych i temperatura będzie się różnić o 3 stopnie.

Taka jest różnica temperatur, a tak naprawdę w akwarium jest 24 stopnie jak to wskazuje termometr szklany.

Dołączona grafika

Guest pawelhodowca

Ja też miałem takie "byle co" na starym akwa.

Najpierw nic nie wskazywał a później zlazł...

Polecam tradycyjny ;)

Ja mam termometr elektroniczny HAILEA. Dokładnie ten: http://allegro.pl/item528217157_super_e ... riowy.html

Większość wyposażenia kupiłam u tego sprzedawcy, tylko nie przez allegro ale osobiście w sklepie. Termometr jest bardzo dobry. Dokładnie pokazuje jaka jest temperatura no i jest mały. Bardzo łatwo można go ukryć w akwa.

Jeśli chodzi o sklep, to pracują tam ludzie którzy naprawdę znają się na akwarystyce, chociaż czasem nie mogą się powstrzymać od namawiania na coś (wiadomo, w końcu to jednak sklep a nie zoo).

• 2 weeks later...
 Share

• Create New...