wojas109 Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Mam problem bo nie wiem jak przykleić termometr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shem Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 No to rzeczywiscie problem... malo sprecyzowane to pytanie, jak? ( w jaki sposob) czy jak? a raczej gdzie? (ktore miejsce) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapiq99 Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 jaki to termometr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojas109 Posted January 10, 2009 Author Share Posted January 10, 2009 taki płaski mówili ze do przyklejenia no i niewiem jak go mam przykleić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapiq99 Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 coś takiego? http://www.allegro.pl/item519847369_super_termometr_cieklokrystaliczny_dlugi_19_30c.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shem Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 taki plaski? mowisz o LCD (naklejka) ? i nikt nie odradzil tobie takiego "termometru"? odpowiedz pewnie wydaje sie prostacka i zlosliwa ale ja bym go przykleil do szyby akwa (przepraszam nie chcialem byc zlosliwy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojas109 Posted January 10, 2009 Author Share Posted January 10, 2009 Ja pytam jak a nie gdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shem Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Nie wiem dokladnie jaki masz ten termometr ale prawdopodobnie powinienen byc wyposazony w tasme mocujaca (naklejka) i to jak wczesniej powiedzialem nalezy przykleic do szyby w skrajnym miejscu od grzalki Link to comment Share on other sites More sharing options...
covax2 Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 a ja Ci powiem wez to wywal bo zazwyczaj jest niedokladne, i kup zwykly tradycyjny termometr pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Ten termometr będzie nie dokładny, zaraz zrobię zdjęcie u siebie w akwarium dwóch takich samych i temperatura będzie się różnić o 3 stopnie. Taka jest różnica temperatur, a tak naprawdę w akwarium jest 24 stopnie jak to wskazuje termometr szklany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Ja też miałem takie "byle co" na starym akwa. Najpierw nic nie wskazywał a później zlazł... Polecam tradycyjny Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Ja mam termometr elektroniczny HAILEA. Dokładnie ten: http://allegro.pl/item528217157_super_e ... riowy.html Większość wyposażenia kupiłam u tego sprzedawcy, tylko nie przez allegro ale osobiście w sklepie. Termometr jest bardzo dobry. Dokładnie pokazuje jaka jest temperatura no i jest mały. Bardzo łatwo można go ukryć w akwa. Jeśli chodzi o sklep, to pracują tam ludzie którzy naprawdę znają się na akwarystyce, chociaż czasem nie mogą się powstrzymać od namawiania na coś (wiadomo, w końcu to jednak sklep a nie zoo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECIK-GFC Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 najlepszy termometr stary te naklejki są do kitu zaraz ci się odklei Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiwus Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 polecam ten jest bardzo dokladny, sprawdzalem go przy elektronicznym termometrze z sonda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts