Zwierzakgt500 Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 witam jestem na forum nowy i akwarium mam od niedawna mam pene pytanie co to zarybienia. mam w zbiorniku:3 bocje, 4 kiryski, 3 glonojady oraz 5 skalarów. chcialbym tam dodac jeszcze jakies rybki (najfajniej by bylo dodac paletki) jednak nie wiem ile sztuk i boje sie zeby nie bylo przerybienia. pozdrawiam i licze na szczere opinie i odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Zrób początek pierw z obsadą obecną Jakie bocje (wiesz że są stadne :zamieszany: ) Dokup kirysków. Jakie masz glonojady choć pewnie to zbrojniki niebieskie które trzyma sie w parach. Skalary tak samo w parach. Po twojej wiedzy jaką podałeś w tym swoim poście kategorycznie odmawiam Ci zakup paletek ponieważ one są dla ludzi z doświadczeniem i wiedzą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzakgt500 Posted September 14, 2010 Author Share Posted September 14, 2010 Te bocje to bocje wspaniale. radzisz wiec doupic kiryskow i nic wiecej?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannabinol Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Skalary tak samo w parach. Akurat skalary to ryby stadne, które się dobierają w pary Ale akwarium za małe dla stada Bocje nie są z amazonki, nie są nawet z ameryki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Bocje oddaj gdyż akwarium jest za małe. Napisz jakie masz "glonojady" bo to dużo nie mówi. Oraz zredukuj skalary do jednej pary. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts