marcinxp Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 mam bojownika sztuczną roślinę, kamienie oświetlenie i napowietrzacz w akwarium 3 litrowym?? czy mogę sobie kupić jeszcze jedną rybę (np. glonojada lub kirsyka)?? czy potrzebna jest grzałka??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor1996sa Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Raczej nie możesz mieć tam żadnych ryb. Bojownika też nie. Może krewetki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Jedyne co możesz zrobić to oddać bojka i zostawić sobie w tym akwa sztuczną roślinkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzycho27 Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Może krewetki?Dla krewetek akwarium za małe. Dla jednego bojownika minimum to 25l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 mam bojownika sztuczną roślinę, kamienie oświetlenie i napowietrzacz w akwarium 3 litrowym?? czy mogę sobie kupić jeszcze jedną rybę (np. glonojada lub kirsyka)?? czy potrzebna jest grzałka???W takim akwarium nie można hodować ryb.Bojowniki potrzebują większego akwarium. Kiryski są stadne i najmniejsze gatunki [np pandy] potrzebują przynajmniej 54l... Co do "glonojadów" potrzebują - 100l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ispana Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Proponuje ci kupić większe akwarium lub oddać rybkę. Dla jednego bojownika powinno starczyć 25l i wtedy można dodać jeszcze jakieś krewetki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysio97 Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Moi poprzednicy już ci powiedzieli co masz robić. Musisz zaopatrzyć się w większe akwarium jeśli chcesz hodować bojownika. Anija: Skoro powiedzieli/napisali to po co nabijasz posty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts