Crystal Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Na naszym rynku pokazały sięabsolutne nowości są dwie odmiany barwne krewetek akwariowych jedna dotyczy roadzaju cantonesis a druga rodzaju Heteropoda. Nowym przedstawicielem rodzaju cardinia cantonensis jest Red Tiger Orange Eye. Znany wszystkim Red Tiger pojawił się z pomarańczowymi oczyma. Drugą nowością jest pomarańczowa odmiana heteropody - Orange Sakura. Jest to krewetka wyprowadzona z lini Sakur z tym, że absolutnie pomarańczowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faranek22 Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 wyglądają ciekawie ------------------------ bank sigma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystal Posted September 7, 2010 Author Share Posted September 7, 2010 Mi się bardzo podobają te tigery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Ile i dlaczego tak drogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Nie wiem czy takie nowe te pomarańczowe w zoologu widziałem tydzień temu I to na 100% nie yellow bo się pytałem Czy drogie sam nie wiem za 10 zł szt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ispana Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Mi też się wydaje, że widziałam je na giełdzie, ale mogę się mylić Ps. Bardzo fajne te krewetki, jednak muszę nabrać trochę doświadczenia w posiadaniu krewetek i dopiero wtedy zacznę myśleć o czym innym nić Red Cherry i Babaulti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 krewtki orange to mam w akwa. Kupiłem kiedyś na giełdzie po 7 zeta za sztuke. Możliwe, że to jakaś nowa odmiana z innego rodzaju krewetek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystal Posted September 7, 2010 Author Share Posted September 7, 2010 To na pewno coś z Sakur bo też są opisane na shrimpnow jako nowść. Moz ezdarzają się wśród Sakur lub red chery bardziej pomarańczowe. W końcu jakoś msuieli wyprowadzić odmianę jednolita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts