piotrekpm Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 jak poprawnie umieścic filtr?? ma wystawać poza taflę wody ?? !! i drugie pytanie mam filtr HJ-611B i ma deszczownie oprocz tego rurkę i trojrozgalęźnik gdy podłącze filtr do tego rozgaleznika i podlacze rurke do powietrza z zewnatrz to nie wloze juz deszczowni . to po co ona ??? proszę o szybką odp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Co ty za głupoty piszesz :zamieszany: Zakładasz trójnik po jednej stronie do filtra a pod drugiej mocujesz deszczownie a u góry takie małe na wężyk. Filtr możesz chyba całego zanurzyć (z tego co wyczytałem) a deszczownie najlepiej nad powierzchnią wody Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrekpm Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 no wlasnie nie da sie!! trojnik nie wchodzi w deszczownie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannabinol Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Dlaczego nad wodą? Ja uważam że najlepiej będzie jak wszystko dasz pod wodę bez żadnych rurek z powietrzem Link to comment Share on other sites More sharing options...
adeptmarine Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 ruch tafli wody wystarczy do napowietrzenia akwa, deszczownia zaraz pod lustrem wody. Bąbelki od napowietrzacza źle wygladają w akwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts