Ispana Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Mam pytanie, czy proporczykowce można trzymą z innymi gatunkami, jeśli tak to czy dobrze będa czyły sie z: Rodostomusami pielęgniczkami ramireza pretnikami karłowatymi i otoskami w 160l? Atreyu: Przenosimy do obsady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Nie wiem jak by było z Ramizerami gdyż te mogłyby je poskubać a raczej płetwy oraz też prętniki ale nie jestem pewien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ispana Posted September 5, 2010 Author Share Posted September 5, 2010 Dziękuje za twoją odpowiedź i czekam na więcej Właśnie miałam pewne wątpliwości odnośnie trzymania ich z ramirezkami. Edit: Dzięki za przeniesienie do odpowiedniego działu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ispana Posted September 7, 2010 Author Share Posted September 7, 2010 Dziękuje za odpowiedzi. Temat można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts