Regus Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Witam wszystkich Tak jak napisałem w temacie mam w planach zrobić restart mojego 240l baniaka i zmienić obsadę. Obsada tak jak pisałem viewtopic.php?f=22&t=21110 Lekko się zmieniła bo odpadły severumy zostało : 2xBocja wspaniała 3xKirysek 2x Workoskrzele 2x Barwniak 4x Pielęgnica Pawiooka 2xZbrojnik 1x Skalar 1xkiryśnik Myślałem pozbyć się pawiookich (to na pewno ) może też Workoskrzeli Dokupić Stado Neonków , Skalary (jeszcze Niewinem ile ) lub Paletki od zaznajomionego hodowcy Myślałem też o dokupieniu Barwniaków tylko Niewinem w jakiej ilości Ewentualnie jakieś inne mniejsze pielęgnice np: Ramirezy Roślinności u mnie brak ale chcę zakupić sporą ilość mchów i innej roślinności. Czekam na wasze sugestie i propozycje odnośnie obsady co według was zostawić czego się pozbyć?. Ps. Może znajdzie sie ktoś chętny na Pawiookie 2xsamica i 2x samiec , ewentualnie jakaś wymianka Link to comment Share on other sites More sharing options...
swierzak Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Pawiookie potrzebują dużego zbiornika to fakt, przy skalarach przygotuj sie na to że gdy już się dobiorą w pary , to raczej lepiej zostawic pare lub dwie a reszte oddać. Bo będą przy obronie ikry bardzo gnebić pozostałe osobniki, a co dopiero ja dwie pary będą miały jednoczesnie ikrę to masakra,walka walka walka... Paletki też waleczne ale tak z 6 sztuk powinno być razem. Ja uważam że na paletki zbiornnik powinien być od 300l > w górę. Ale to moje osobiste zdanie Co do neonów to mi się juz przejadły , kolejny monotonny zbiornik z neonami.Jakieś bystrzyki bardzo ciekawie. Ja mam w planach teraz jakiś harem kakadu i pielęgniczek złotych, niesamowite kolory mają te rybki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regus Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 Chyba narazie nici z restartu i reszty bo barwniaki złożyły ikre wczoraj ( niestety niedopilnowałem ) teraz szkoda robić rozgardiasz w baniaku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regus Posted October 24, 2010 Author Share Posted October 24, 2010 No i obsada się zmieniła szczegóły na viewtopic.php?f=22&t=21110&p=212818#p212818 Jakieś pomysły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Jakiś błąd z linkiem. Na bocje, workoskrzele, pawiookie i na kiryśniki akwarium za małe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regus Posted October 25, 2010 Author Share Posted October 25, 2010 kliknij link poniżej KRYTYKUJCIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regus Posted May 1, 2011 Author Share Posted May 1, 2011 Temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts