BIG fish Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Jak bżmi temat zadaje wam pytanie Czym jak i kiedy Karmić male głukpiki po jednym dniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Było tyle razy... próbowałeś w ogóle użyć szukajki? Eh... zdrobniony pokarm dla dorosłych ryb, pokarmy dla narybku, można też gotowanym żółtkiem jajka, ale to bardzo brudzi wodę. Tyle. PS: Gupiki, nie głupiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIG fish Posted August 31, 2010 Author Share Posted August 31, 2010 Mam pokarm w proszku ale nie jedzą czy są najedzone pokarmem z brzucha matki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barwniak Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Mogą być przerażone tym wszystkim. Jeden z moich jadł dopiero po 1dniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIG fish Posted August 31, 2010 Author Share Posted August 31, 2010 aha więc nie musza jeść koniecznie disiaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIG fish Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 Więc czemu nikt nie odpisuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Może dlatego,że już XXXXL razy było to pisane w przeróżnych postach. :zamieszany: Gupiki nie są jakimiś szczególnymi rybami,które wymagają jakiegoś specjalnego pokarmu. Naprawdę one zjedzą wszystko co im się poda,nawet kanapkę z jajeczkiem ----to jest oczywiści żart ,ale nie mogłem się powstrzymać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgaAga Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Ja sypałam roztartą paznokciem odrobinkę tabletki dla kirysków (oczywiście jak były w kotniku).Weź pod uwagę,że one mają maciupeńkie buźki.A potem to już jedzą dokładnie wszystko co dostaną.Rybencja bezproblemowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kry$tian Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Gdy miałem młode gupiki to karmiłem je specjalnym jedzeniem dla młodych gupików .:)A zaczęły jeść dopiero po 1-2dniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIG fish Posted September 3, 2010 Author Share Posted September 3, 2010 Super a jakie to bylo jedzenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted September 4, 2010 Administrator Share Posted September 4, 2010 ...głukpiki... ...bżmi ... ...disiaj?... Dżizas Więc czemu nikt nie odpisuje? Bo przechodzimy przyspieszony kurs obsługi enigmy. Cierpliwości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Ludzie ci już wszystko powiedzieli! Mocna rozetrzyj pokarm płatkowany lub pokarm w tabletkach pocieraj palcem trzymając go nad młodymi i małe kawałki będą trafiały do nich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts