Sergiusz Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Mam krewetkę w odcieniu od szarego do czarnego. Wielkość RC przez środek krewetki przechodzi cieńka jasna smuga. Proszę o indentyfikację krewetki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilanek11 Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Może to być babaulti. Najlepiej by było jak byś wstawił zdjęcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
embarrassed Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Babauliti bądź dzika neocardina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiusz Posted August 30, 2010 Author Share Posted August 30, 2010 Na Babaulti za mała sądzicie że to dzika forma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
embarrassed Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Może być zdziczałe neocardiny są sprzedawane jako babauliti i na odwrót Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiusz Posted August 30, 2010 Author Share Posted August 30, 2010 Dzięki za informację. Powiem tak osoba która dała chciała je wyrzucić albo zabić tłumacząc że są gorsze jakościowo. Przyjąłem je. Czy są jakieś przeciwwskazania co do mieszania krewetek z innymi ? Jak to przebiega w temacie mieszania krewetek jestem zielony. Znam tylko tą tabele z naszego forum. Ale w takim razie jak jest z tymi krewetkami co można do nich dać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartekZ Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Co do mieszania to ich to lepiej nie, bo mogą wyjść jakieś mutanty albo powykrzywiane. Szkoda zwierzaków Link to comment Share on other sites More sharing options...
embarrassed Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Co do mieszania to ich to lepiej nie, bo mogą wyjść jakieś mutanty albo powykrzywiane. Szkoda zwierzaków Błehehehe ;p kupa śmiechu Co masz na myśli mówiąc "mieszać"? Trzymając gatunki krewetek które się nie krzyżują, nie robisz im nic złego. Jeśli trzymasz przykładowo RC i yellowki to już co innego. Z tego co zaobserwowałem to z krzyżówki RC-Yellow większość małych cofnęło się do dzikiej formy. To samo z RC-WP, WP-Yellow. Dałem przykład na samych neocardinach, ale innych tyczy się to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts