Jump to content

GIMP-moje wymarzone akwarium.

Share

Recommended Posts

Hej pewnie wiecie co to gimp :) Ostatnio jakoś mnie wzięło żeby stworzyć moje wymarzone akwarium.

Co o nim myślicie? Wy używacie gimpa? Może też zrobicie akwa na gimpie... pokażcie :D

Ryby:

-16 modrooków gertrudy

-4 modrooki słoneczne

-3 samce białych gupików

Mam jeszcze kilka ulubionych. Ale nie chciało mi się ich obrabiać. Wszystkie roślinki są na tej aukcji: http://allegro.pl/1195549963-i1195549963.html

Dołączona grafika

PS. nie martwcie się o sprzęt jest dobrze ukryty :D

Tam samic w ogóle nie ma :) A krewetki miały być te czerwono-białe ale mi się nie chciało :)

Jak tylko będę mieć baniak to taki zrobię. Rośliny zamówię u tej pani bo mieszkam w tym samym mieście. Ryby nie wiem czy będę mieć te. Bo gupików na pewno takich nie znajdę :( Tylko nie wiem czy 112l na to starczy i skąd wziąć te kamole (chyba wezmę tło strukturalne i przetnę na pół ewentualnie pomniejsze :D) :D A przepis na wodospad mam :D

Akwarium fajne, chociaż szczerze mówiąc widziałam ciekawsze aranżacje (kurde, sama lepszego bym nie zrobiła, a tu się wymądrzam, a co tam :P).

Przepis na wodospad? Mogłabyś uchylić mi rąbka tajemnicy ? :P

Furcatusy + gupiki odpada :) będzie po płetwach, gertrudy + furcatusy też odpada będzie po płetwach, furcatusy + krewetki odpada ;p będzie po krewetkach. Ogólnie to albo furcatusy albo gertrudy, najlepiej jednogatunkowe, gertrudom ciężko o papu walczyć z innymi rybkami :) Cieniaski to są

Ja miałem białego samca gupika, poważnie w sklepie firmowym Ara w centrum edukacji narodowej w Stalowej Woli są takie speciały.

Widziałem raz pielęgniczkę dicrous flameus (nie umiem poprawnie napisać), paletki, severum złote Skalary koi są czasami i takie czerwone też widziałem.

Warto go odwiedzić są tam ogólondostępne ryby ciekawych odmianach i duuuuży wybór. :o:D;):)

• 4 weeks later...

Jeśli sądzisz, że znajomość GIMP zwalnia cię ze znajomości ortografii, to jesteś w błędzie...

No wiesz...wbić się w tak w ciekawy wątek tylko po to by być złośliwym...nie bardzo to ładnie z Twojej strony"

kaka958 - akwa pewnie wyjdzie Ci jeszcze piękniejsze na żywo niż te urządzone programem skoro tak dokładnie planujesz i już się nad wszystkim zastanawiasz :) . Nie to co ja..zaczynałam nie mając pojęcia co chcę osiągnąć :) .

• 2 weeks later...

Jeśli sądzisz, że znajomość GIMP zwalnia cię ze znajomości ortografii, to jesteś w błędzie...

Nie jestem dyslektykiem a pomyłka każdemu się może zdarzyć!! To że raz się komuś zdarzy to nie znaczy od razu nie nie zna ortografii... żal

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...