e_gregor Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Nie wiem czy to odpowiedni dział do rozpoznawania płci. Możecie pomóc? Z góry wielkie dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Po mojemu to jest na 100% samiec Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwica79 Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 to samczyk jest, odmiany weloniastej, miałam takiego do niedawna...jak dołożysz mu samiczkę i dodatkowo nabierze barw to będzie dopiero śliczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_gregor Posted August 28, 2010 Author Share Posted August 28, 2010 Dzięki. Zmyliły mnie te długie płetwy i i krótki drugi promień płetwy grzbietowej. Miałem kiedyś samca który miał na prawę okazałe te pierwsze czarne promienie. No ale on tez był większy od tego. Nie dopatrzyłem też się czerwonego brzuszka no ale ja mam pewne problemy z kolorami... W takim razie gonię do sklepu po śliczna samiczkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts