Renata27 Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Witajcie! Przeszukałam wczoraj kilka sklepów zoologicznych w Poznaniu. Z racji,ze była niedziela,to tylko tych w marketach. Nigdzie nie ma ładnych platek. Wszystkie jakieś takie "szarawe",blade. Mam pytanko-może znacie jakiś godny polecenia sklep w Poznaniu gdzie dostanę ładne platki. Słyszałam,ze ten na Dolnej Wildzie ma duży wybór. A moze ktoś zaopatruje się na Jagiellońskim? Będę wdzięczna za podpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartekZ Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 nie gryzie. Myślę że znajdziesz kilka sklepów godnych polecenia http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q=poznan+sklep+zoologiczny&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=8b73f1c6ab2ca658 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 nie gryzie. Myślę że znajdziesz kilka sklepów godnych polecenia http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q=poznan+sklep+zoologiczny&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=8b73f1c6ab2ca658 I tam pisze gdzie mają ładne odmiany platek? Tu chodzi o ryby, a nie o same sklepy Może Renata27 nie chce chodzić [jak ja swego czasu] od sklepu do sklepu w poszukiwaniu ładnych zmienniaków, dlatego proszę żeby w temacie wypowiadały się tylko osoby które bywają w Poznańskich zoologach. PS: Temat przenoszę do bardziej odpowiedniego działu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedCherry Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Ja ci polecam pogadać z kolesiem w kakadu w galerii malta . Tam kolega kupował bardzo piękne polecam. jak nie będzie ich to pogadaj z obsługą oni mogą zamówić. 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczupak Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Ja nie jestem z Poznania, ale czasami zaopatruję się w bajciku (może nie Poznań ale też blisko, bo w Przeźmierowie) I tam jest zawsze duży wybór. Ale tam są tylko zmienniaki wielobarwne, a pewnie chodzi Ci o plamiaste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts