e_gregor Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Hejka Powoli startuję z kolejnym akwa. Ma ono 200l - typowe 100x40x50. Na podłoże dam czarny gres bazaltowy 1-3mm. Oświetlenie na razie standardowa pokrywa Wromak. Filtre tetra ex700. Planuję tam wrzucić kilkanaście mieczyków jakie pływa w innym moim akwa. Być może wrzuciłbym też dwa glonki syjamskie które też mam w innym akwa. Co do tego byście polecali? Myślałem o haremie bojownika, może też o haremie p. kakadu. Jakieś propozycje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka45 Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Neony, Gupiki ( chociaż, może raczej nie ) lub Danio... No wież, aby pobudziły mieczyki. Anija: Wiesz !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixell Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Ja bym pomyślał idąc tropem haremu bojownika żeby dorzucić tam stadko razbory klinowej i ewentualnie ze 3/4 bocje karłowate. Natomiast jeśli wybierał byś się w stronę pielęgniczek to proponował bym stadko neonków. Osobiście nie polecam łączenia bojownika z pielęgniczkami, wiem to z własnej autopsji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyrajder Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Daj zbrojnika . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts