Wartal Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Witam! Mam akwarium 200l rybki zazwyczaj kupowałem jako amator ,która mi się spodobała tą kupowałem. Nie wiedziałem że to jest moim błędem więc proszę was o poradę. Moje rybki to: (Potoczne nazwy będę pisał, iż nie pamiętam ich dokładnych nazw) 5x Skalar, 4x Tetry, 2x Żałobniczka, 1x Sumik Szklisty (jeden zdechł) 1x Razborka (dostałem ją od wujka) 1x Mieczyk Samica 3x Glonojady 3x Kiryski i mam jeszcze dwie ryby ale dokładnie nie pamiętam ich nazwy myślę że to kiryśniki czy coś takiego. PROSZĘ O POMOC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka45 Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Jeden Sumik Szklisty Powinno być ich trochę więcej, ponieważ żyje ona w ławicach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flaku1995 Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Wiecej kirysków, Żałobniczek, Razborek sa to rybki stadne min 6 sztuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts