AkwarystaR Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Czy kiryśnik może być w 160L z neonami, skalrami, kiryskami, zbrojnikami, pstrrążenicami? I czy jest on z SA?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Z kiryskami nie za bardzo bo będzie wojna. Tak to Ameryka południowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodowca1 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 ale moje żyją razem i sie nie gryzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkwarystaR Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 A czy w 160L, jeżeli będzie 7 kirysków i 2-3 kiryśniki, to może być?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Raczej tak...> Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkwarystaR Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 Buahahahhaa o kur...de w takim sklepie a la zoologicznym powiedzieli mi, że jest z Azji! I nic nie wiedzieli i powiedzieli, że jest chory! I powiedzieli, że jedna taka wielka czarna ryba to brzanka rekinia! Buahahahahaha! 3 sprzedawców, żaden nic nie wiedział! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 W takim akwarium niepowinno byc zadnych problemow Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszub Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 nie powinno być kłopotów ale zależy jaki harakter ma ryba i gdzie została wychowanak Link to comment Share on other sites More sharing options...
NirwAnia Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Jako ze kiryski w akwarium byly pierwsze a kirysnik dopiero zastanie do niego wprowadzony nie powinno sie nic zlego dziac. Dla bezpieczenstwa kup malego kirysnika. Powinien dogadac sie z twoimi kiryskami zanim urosnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilczyca Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Ja mam Kiryśnika czarnoplamego i nie robi krzywdy żadnej z rybek , ale urósł spory i zabiera jedzenie wszystkim innym rybkom. Jest bardzo żarłoczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiwus Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 mysle ze jesli akwarium jest spore i ma duzo kryjowek to spokojnie mozesz w nim trzymac i kirysniki i kiryski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwix Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 kilka lat temu w akwarium miałam tylko kirysniki i kiryski przez 2 lata Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3sT Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Kiryśniki są bardzo spokojne, ja mam swojego od 2lat ma 9 cm Nie ma z nim żadnego problemu. Ale jeśli masz kiryski to może być kłopot, u mnie jest glonojad syjamski. Strasznie zaczepia kiryśnika :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekd72 Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 bez problemu mogą być razem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts