Jump to content

Gupiki Endlera.

Marcin!991
 Share

Recommended Posts

Witam Was :) Udało mi się kupić z prywatnej hodowli Gupiki Endlera. Odebrać mam je w niedziele. Mam do Was pytanie, czy łatwo się je rozmnaża? Czy są lepsze niż Pawie Oczka? Płacę za sztukę 2 zł. Opłaca się? Co sądzicie?

Wiem wiem. To jest takie maximum już. Czytałem u cioci wikipedii o nich. Czy jest jeszcze coś co możecie mi o nich powiedzieć, coś więcej niż pisze na wikipedii?

A jak się dochowam potomstwa, tych rybek, to Ci je wyśle jak trochę podrosną ;) pokryjesz tylko koszt przesyłki. Oczywiście warunki będą humanitarne :) albo odbierzesz sobie jakbyś był kiedyś w Krakowie. :D

Tylko czeterech miesięcy?! :shock: Omg... To chyba ich nie będę kupował. Niewiem czy przeżyją, niechce żeby się męczyły. Poza tym jak się do nich przywiąże to będzie mi szkoda jeśli padną. Może jednak kupię pawie oczka... Jak myślicie?

Wkurza mnie to dalej, że mam brudne dno w akwa, a w niedziele je odmulałem. Jest taka warstwa syfu, że dramat. Muszę sobie chyba sprawić nowy filtr. W powiedzcie mi jeszcze czy one są bardziej czy mnie kolorowe niż pawie oczka? Są rzadsze?

Mi się wydaje że nam się podobają endlery bo te poczciwe pawie oczka już się nam znudziły i mnożą się na potęgę

Aż tak na potęgę się nie mnożą mialem raz gupiki i raz mi się okociła samica i miała tylko dwa młode to jakaś potęga nie jest.

Mi się wydaje że nam się podobają endlery bo te poczciwe pawie oczka już się nam znudziły i mnożą się na potęgę

Aż tak na potęgę się nie mnożą mialem raz gupiki i raz mi się okociła samica i miała tylko dwa młode to jakaś potęga nie jest.

Bo to była młoda samica i już nie cytuj moich wypowiedzi bo to się robi śmieszne :lol:

Marcin!991 Oczywiście że są rzadziej spotykane przecież od nie dawna możemy je posiadać w akwariach

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...