Atreyu Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Witam. Z braku sprzętu fotograficznego lepszego niż aparat w komórce zwracam się do was o pomoc. Potrzebuje pilnie zdjęć zmienniaków plamistych. Odmiany/wiek itd. bez znaczenia. Chodzi mi o same ryby. Wymagania: - zdjęcia muszą być robione przez was, to powód dla którego nie używam Google Image. - zdjęcia muszą być przyzwoitej jakości i rozdzielczości, zdjęcia robione komórką VGA odpadają. - zdjęcia muszą przedstawiać zmienniaki plamiste. Szczegóły projektu "po co mi to" tylko dla osób zainteresowanych pomocą. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 No to po co Ci to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted August 12, 2010 Author Share Posted August 12, 2010 Szczegóły projektu "po co mi to" tylko dla osób zainteresowanych pomocą. Jak masz jakieś dobre zdjęcia, podeślij na PW. Jeśli się będą nadawać to możemy rozmawiać. Nie chce nic mówić na razie publicznie, po pierwsze ten mój projekt nie jest jeszcze pewny, po drugie nie chce zapeszać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts