Migdek Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Zbrojnik jest coraz większy a kokos jako kryjówka jest dla niego za mały. Moge dać coś innego? Jak tak to co?? Skorupe ananasa...? Jakieś propozycje...? Bo stos kamieni mu sie zbytnio nie podoba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 po pierwsze podaj jakie duze masz akwa a moze jakis korzen włóz zeby mogl sie pod nim schowac ?? ja w 100 l akwa mam korzen duzy i glonka 18 cm i jak wejdzie pod korzen to go 2 dni nie ma tylko przez dziurke w korzeniu widze ze żyje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapiq99 Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 może doniczkę glinianą, ale nie wiem czy nie będzie oddziaływać na parametry wody Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszczcyc Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 hej Możesz zrobić grotę z pianki lub półki na tylniej ścianie akwa ( cienką szybą, kleik do akwa i żwirek ,piasek , węgiel drzewny ) Tu tylko wyobraźnia lub „podglądanie innych „ cze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Migdek Posted January 5, 2009 Author Share Posted January 5, 2009 No wlasnie akwa nie jest za duze, ale mam w planie 112l, o ile mi glonek przezyje:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Radzę korzeń, albo jakąś grotę czy coś takiego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts