kurdak Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Witam. Jakie znacie programy tudzież strony do obsługi swoich akwariów. Chodzi mi o programy gdzie można wpisywać jakie ma się rybki, co się dzieje z wodą w akwarium. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksys24 Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Grzesiek kiedyś podawał adresy stron z takimi programami. Poszukaj na forum gdzieś to musi być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Dla mnie takie symulatory są bez sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faranek22 Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 fajna sprawa kiedyś korzystałem z takich narzędzi... teraz nie mogę znaleźć informacji na ten temat. ------------------------ karty kredytowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Takie symulatory tylko psują akwarystę. Na kompie nauczy się super prowadzić zbiornik, a jak już się zdecydować na kupno to zderzy się ze ścianą. Teoria jedno, a praktyka to zupełnie co innego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts