michal1234180 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Obsada : 13 Hokejówek 8 kirysow pstrych 2 mieczyki 6 gupikow 6 platynek 3 molinezje 3 raczki pomarańczowe 5 karlikow szponiastych Rośliny: Rogatek sztywny lotus tygrysi ANUBIAS Echinodorus i za 3 dni Hemianthus callitrichoides Cuba Filtr EHEIM PICK-UP 2010 Oświetlenie 2x18w mam zamiar dokupić jedna świetlówkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Przydałoby się żebyś napisał ile masz danych samców i samic w każdym gatunku żyworodek ponieważ trzyma się je w haremach 1+3 szt. Anubiasa nie sadzi się w podłożu. Akwarium jeszcze nie wygląda zbyt ciekawie. Rośliny wyglądają dziko to znaczy bezładnie posadzone. To samo z obsadą też nie przemyślana. Karliki sie męczą bo mają za wysoki zbiornik. Raczki mogą Ci zniszczyć rośliny zwłaszcza rogatka. To samo jak przyjdzie heniek to będzie chyba masakra Już o żyworódkach wspomniałem. Moja propozycja odnośnie obsady : - hokejówka amazońska - 16 szt. - kirysek spiżowy - 6 szt. - zbrojnik niebieski - 1+1 szt. - zmienniak plamisty - 1+3 szt. - możesz też dać jakieś krewetki i ślimaczki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcieslik Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Dodam od siebie byś zrobił jakieś tło np z brystolu czarne/niebieskie i komputer wyłącz jak robisz zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts