red eye Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Mam takie pytanie, jako że chciałabym ostatecznie uporządkować roślinki w akwa . Mam Nurzańca na razie w badziewnych plastikowych koszyczkach bo bałam się dać go do piachu od razu, żeby nie zmarniał a tymczasem lepiej rośnie mi w piasku niż w tym żwirku tzn. że bakterie w podłożu już są i sprawdzają się . Teraz będę zmieniała akwa i chcę dać już go prosto do piachu i zastanawiam się czy dodatkowo zastosować jakiś nawóz w pałeczkach bo taki mam akurat w domu? Czy będzie zbędny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Nie musisz dawać żadnego nawozu ale jak chcesz to polecam kulki gliniano-torfowe nurzańce je uwielbiają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barwniak Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Jak masz pałeczki to mała dawka nie zaszkodzi też polecam kulki Link to comment Share on other sites More sharing options...
red eye Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 Oki, mam nadzieję, że mi nie zgłupieją i jeszcze bardziej nie wystrzelą w górę Link to comment Share on other sites More sharing options...
faranek22 Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Nawóz może przyspieszyć wzrost i pomóc w prawidłowym kształtowaniu rośliny. ------------------------ banki kredyt hipoteczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts