GrzesiekK Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Mam okazję zakupu 200 litrowego akwarium firmy JUWEL. W akwarium jest filtr Aquela (nie pamiętam nazwy, ale 1100 l/h(jak myślicie da radę w tym akwa ). Do akwarium jest też oryginalna pokrywa JUWELA (bez świetlówek) i szafka pod akwa, też JUWELA . Jak myślicie ile taki zestaw będzie kosztować Bo nie wiem czy cena podana przez sprzedawcę nie jest za duża. Muszę jeszcze dodać, że akwarium było używane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 A jaką cenę podaje sprzedawca??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekK Posted June 27, 2010 Author Share Posted June 27, 2010 350 złotych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Jeśli to jest podobny zestaw do tego,to się nie zastanawiaj nawet: http://www.nemo-sklep.pl/zestaw-akwarys ... p-895.html Tym bardziej ,że dochodzi jeszcze filtr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekK Posted June 27, 2010 Author Share Posted June 27, 2010 Zestaw jest identyczny, tylko szafka i pokrywa są czarne Czyli mówisz, żeby brać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Jeśli masz możliwość targowania się to to zrób.Ile jeszcze zdołasz ubić ,tyle twojego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekK Posted June 27, 2010 Author Share Posted June 27, 2010 Spróbuję się jeszcze trochę potargować. Widać, że gość jest w tym zielony... Mówi, że akwarium dostał od kolegi z Niemiec, a jest mu nie potrzebne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Jeśli będziesz się decydował na nie,to wizualnie dobrze pooglądaj wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apocalypt0 Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Jeżeli akwarium jest szczelne to jak najbardziej się opłaca! żałuję że mnie takie okazje nie spotykają;p Widziałem same aluminiowe pokrywy które były sprzedawane za więcej a co dopiero taki zestaw... Tylko nie przesadz z tym targowaniem żeby nie zniechęcić kolegi- ja na Twoim miejscu wziął bym za tyle ile mówi teraz i tak bardzo się opłaca a nie ma co przesadzać z pazernością.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Jeżeli akwarium jest szczelne to jak najbardziej się opłaca! żałuję że mnie takie okazje nie spotykają;p Widziałem same aluminiowe pokrywy które były sprzedawane za więcej a co dopiero taki zestaw... Tylko nie przesadz z tym targowaniem żeby nie zniechęcić kolegi- ja na Twoim miejscu wziął bym za tyle ile mówi teraz i tak bardzo się opłaca a nie ma co przesadzać z pazernością..Nie no wszystko się zgadza ,że taki zestaw za tak małe pieniądze????Szkoda jak by się gość rozmyślił Ale to nie jest pazerność tylko handel,a to polega na dobrym targu i zakupie.W końcu jest też to dbałość o własne środki,chyba się nie mylę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Ja bym na twoim miejscu brał to jak najszybciej Sam mam/miałem możliwość dostania za darmo 8 wielkich akwarii od takiego pana z sądziesctwa. Nie wiem ile mają litrów bo nie zdążyłem się zapytać. Jedyną przeszkodą jest moja mama Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzanka12 Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Korcyk, może powtórzę, to co inni mówili, ale... BIERZ JAK NAJSZYBCIEJ ! Taka okazja może się nie zdarzyć ! Ale mówię Ci, weź, bardzo się opłaca, nawet strasznie! Na na twoim miejscu wzięłabym, nawet na forum bym się nie pytała. Do Rafi - Skąd ja to znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rainok Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 200 l + szafka+ pokrywa za 350 zł ? Taka okazja to cud . Szafka sama warta jakieś 350 zł . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekK Posted June 29, 2010 Author Share Posted June 29, 2010 rainok, jeszcze do tego jest filtr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 To kupiłeś już czy jeszcze mamy cię namawiać Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekK Posted June 30, 2010 Author Share Posted June 30, 2010 Będę go mógł kupić dopiero w niedzielę bo wtedy będę się widział z gościem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts