lukasz3000 Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 3 dni temu pojawiło się u mnie w akwarium 6 małych rybek do tej pory hodowałem tylko molinezje żaglopłetwe i danio malabarskie i nie_wiem do jakiej ryby należą te rybki są koloru dość przezroczystego i maja czarne plamki na ciele, bardzo proszę o odpowiedź w tej sprawie z_góry dziękuje. dalsze informacje mój zbjornik ma 120l, małych rybek jest 6 i mają 3 dni, są prawie przezroczyste i mają ciemne czarne plamki. przeniosłem je dla bezpieczeństwa do kotnika. czy jakieś jeszcze informacje są potrzebne? maziama: Zmieniłam tytuł tematu na zgodny z wytycznymi działu. Dbaj o pisownię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzanka12 Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Pisz składniej. Podaj informacje o zbiorniku, pewnie jest mały... Molinezja żaglopłetwa dorasta nawet do 18 cm. Danio jest stadną rybą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alga Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Było by nam odrobinę łatwiej gdybyś opisał je bardziej szczegółowo. Małych, że młodych czy niewielkich? W jakiej części akwarium pływają te ryby? Pozdrawiam Paula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofer Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Jeśli to pytanie miało na celu zapytanie o to czyje to mogą być młode to zapewne molinezji........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 To na pewno narybek molinezji. Karm je tymi samymi płatkami co dorosłe ryby, tylko startymi na malutkie kawałki. Jak troszkę podrosną to daj je do akwarium ogólnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts