misiekwolfik Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Witam Piszę bo nie mam pojęcia co to jest, a informacji o tym nie znalazłem. Mianowicie jedna z moich molinezji zrobiła dzisiaj czerwona kupe i w dodatku byla ona taka "nitkowana" nie mam pojęcia co to moze być i od czego. Wcześniej nie robiły nic podobnego. Jakieś dwa tygodnie temu miałem problem z rybią ospą, ale podwyższyłem temp, dodałem soli i już chyba ospy nie ma. Rybki coś marnie mi pływają, mają mniejszy apetyt i ogolnie wyglądają na jakieś takie chorowite Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamondynka Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Pewnie karmisz rybki czerwonym pokarmem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 A może je przekarmiłaś? i Teraz mają niestrawność/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sillverr12 Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 moje rybki tez maja kupe czerwona ale to dlatego ze karmie je czerwonym suchym jedzeniem i ochotka a jak pewnie wiesz ochotka jest czerwona wiedz dlatego Link to comment Share on other sites More sharing options...
kora7777 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 moje ryby też miały czerwoną kupę jak karmiłam je pokarmem z jakiejś saszetki ,pokarm był czerwony ,nazywał się D50 - plus granulat , firmy tropical ale jak się skończył to mają ''normalną'' kupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted January 12, 2010 Administrator Share Posted January 12, 2010 No kończymy temat o kupie . Założyciel tematu powinien podać więcej danych o zbiorniku teraz to zgadywanie oraz chwalenie się kupkami . Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts