Abracadaver Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Witam forumowiczów Ja mam takie może głupie pytanie ale... czemu jak dopisuję posty do tematów to liczba postów mi wcale nie rośnie ? Na innych forach jak napisałem post to licznik liczył te posty bez problemu liczy mi tylko moje tematy które napisałem Może mi to ktoś objaśnić ? Nie chodzi mi o nabijanie postów czy coś w tym stylu... zresztą ja ogólnie dużo nie piszę chyba że jakieś konkrety itp., tylko tego za bardzo nie kumam... Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 W niektórych działach posty nie są naliczane. Mam tu na myśli Galerie [a tu napisałeś większość postów] i Rozmowy o wszystkim i o niczym. Ma to na celu uniknięcie "nabijania" postów i zaśmiecania forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abracadaver Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 to nie lepiej za przeproszeniem wypie.....olić je całkiem ? a jak np. komuś pomogę .. nie wiem w dziale choroby rybek to ten post podlicza wtedy ? *c...........com* *btw, jak się nazywa ten glonojadek co masz w avatarku ? Fajny jest, duży rośnie ? Może sobie takiego bym sprawił później do mojeg 84L. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted June 1, 2010 Administrator Share Posted June 1, 2010 Po pierwsze: .... przeproszeniem wypie.....olić je całkiem ? Za przeproszeniem: co z nimi zrobić? Regulamin: c) ubliżające innym Użytkownikom oraz zawierające wulgaryzmy i treści niezgodne z Regulaminem. Po drugie: .... *c..........com* .... ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts