krolewnopodobna Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Akwarium - 40x25x25 Filtr - wewnętrzny Aquael FAN - mikro plus Oświetlenie - 1x14W Podłoże - piasek Pokarm: - Suszona dafnia, Tetra pro colour Flora: Cryptocoryne Rubella (rozrosła się i ją rozdzieliłam) + "coś" na korzeniu Fauna: x2 Gupik (2 samce i kilka wyhodowanych jeszcze nie da się rozróżnić płci) x2 Molinezja (do oddania) + ślimaki niezidentyfikowane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafa9 Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Wymień tło i obsadź dokładniej roślinami.Ogólnie akwarium nawet fajne,ale bardziej je zapełnij.Jak oddasz molinezje do gupików możesz dać np. krewetki lub ampularie,świderki.Chyba że wolisz same gupiki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasiek Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Bardzo ładny ogonek tego gupika poniżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emet Brown Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 tło zmień stronami i będzie ok pewnie z drugiej strony jest niebieskie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzanka12 Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Akwarium bardzo pozytywne, czekać tylko aż troszkę się rozrośnie. Możesz dokpić nawet tej cryptocoryny. A jak chcesz, to bacopę monieri oraz crenatę. A mam pytanko, co do dietki. Czy tylko tym karmisz gupiczki? Przydałoby się troszeczkę ją uzromaicić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barwniak Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Fajne akwarium. Jak trochę zapełnisz roślinami będzie świetnie Mam takiego samego gupika (pomarańczowego) i tło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karaś Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Ja też założyłem akwa z gupikami ale 50l i gupiki służą jako żywy pokarm dla moich rybci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts