Newmano Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Jak w temacie. Interesuje mnie filtr zewnętrzny. Dysponuje kwotą 250 zł. Akwarum 100l (80 x 35 x 40 cm) proste. Akwarium będzie towarzyskie. Planowana obsada: 7x kirysek panda 15x razbora galaxy ramirezy1+1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adeptmarine Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 proponuje aqael unimax 250 zmieścisz się w tej kwocie, dosyć dobry filtr za tą cenę sam go posiadam więc wiem o czym mówię, w razie jakichś problemów z nim dzwonisz do serwisu w warszawie i mówią ci co zrobić, miałem tylko raz z nim problem a mam go już około roku, mianowicie nie stosowałem wazeliny na uszczelkach i przy zakładaniu pokrywy przygniotłem ją ale nie było problemu z wymianą na nową, odsyłasz filtr do nich UPSem na ich koszt i po 3 dniach masz swój filterek. można dokupić z czasem do niego wewnętrzną grzałkę żeby nie zabierała miejsca w akwa albo lampę UV. Twój wybór. PS gwarancja jest na 3 lata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzanka12 Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Filtry: -Tetra Tec Ex 70 (260,00 zł) -JBL Cristal Profi e700 (256,00 zł) - Eheim Classic 2211 (202,00 zł) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts