agrareoligada Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 filtracja-jakaś z odzysku oświetlenie 3x18w zwykłe energooszczędne 1x 15w świetlówka podłoże aqa substrate z czarnym żwirem nawożenie kulki gliniano torfowe i nawóz mikro ogrzewania brak obsada: bojownik ok 15 neonek ślimaki helena kilka otosków dwa kiryski z poprzedniej obsady Akwa zarośnięte i dziś będzie przycinka -czekam na odbiorcę jeszcze pływają tam od trzech dni dwie kosiary. Dam im jeszcze trochę poskubać i wylecą do swojego domku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor1996sa Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Po prostu mnie zatkalo. Piekne akwa. Mam pytanie jak nazywa sie ta roslinka w prawym gornym rogu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrareoligada Posted May 17, 2010 Author Share Posted May 17, 2010 Po prostu mnie zatkalo. Piekne akwa. Mam pytanie jak nazywa sie ta roslinka w prawym gornym rogu?to jest Hygrophila polysperma.Jak u mnie bardzo łatwa w uprawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Baniak ładny, ale jednak widok tak wysokiej glosi aż kole w me oczęta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrareoligada Posted May 17, 2010 Author Share Posted May 17, 2010 i mnie kole od trzech dni.Jutro powyrywam chwasty.Niestety przy 60, glosia to olbrzym.W 45 rozszalał mi się mały henio,to zastąpi koleżankę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gost Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Przepięknie! Bujna roślinność, ładnie skomponowana w całość. Choć ten trawniczek faktycznie dość spory . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilanek11 Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Wow Tylko pogratulować takiego akwarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrareoligada Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 Dziś glosia poszła.Zastąpi ja mały henio.Inne chaszcze też goszczą w innym akwa i kiblu.Jutro fotka ,grzecznego baniaka:) up....kirysków już nie ma..poszły z roślinami Shan: Zdania rozpoczynamy z wielkiej litery. Nie przedłużaj końcówek wyrazówwwww ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sledziks Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 dziś glosia poszłaaaaaaaaaaa.Zastąpi ja mały henio.Inne chaszcze też goszczą w innym akwa i kiblu.Jutro fotka ,grzecznego baniaka:) up....kirysków już nie ma..poszłyyyyyyy z roślinami Do kibla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts