mamakwarum.pl Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Witam mam pytanie odnośnie wyglądu potomstwa gupika. Rozmnożyła mi się parka pomarańczowa samiczka + niebieski samczyk =? Jaki kolor będzie miało potomstwo? czy tylko niebieski i pomarańczowy? Pierwszy raz mi się gupiki rozmnożyły więc proszę o wyrozumiałość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Kolorowe będzie potomstwo i pomarańczowe i niebieskie nawet niebiesko- pomarańczowe mogą też wystąpić inne kolory Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamakwarum.pl Posted May 2, 2010 Author Share Posted May 2, 2010 Kolorowe będzie potomstwo i pomarańczowe i niebieskie nawet niebiesko- pomarańczowe mogą też wystąpić inne koloryDziękuję za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzanka12 Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Najczęściej w narybku gupika są samiczki ;] Młode .. ? Najczęściej mają kolory jak rodzice. / Chociaż czasami zdarzają się wyjątki. ;D Napisz, lub daj zdjątko jak podrosną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts