tomek019500 Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Mam pytanie odnośnie moich żałobniczek mam 5 żałobniczek i jedna podpływa do 2 ,ciągle do tej samej, i kładzie sie obok niej w pozyci poziomej co to może oznaczać ??? Anija: Zakładaj tematy w odpowiednich działach !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibr Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Chłopie to nie ten dział Napisz to w dziale Rybki lub Choroby i leczenie. :zamieszany: Dzaił nie ten rzeczywiście ale na jakiej podstawie kierujesz go do działu: Choroby i leczenie Miłość to nie choroba choć czasem zachowanie osobnika porażonego tak może wyglądać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Jak nie wiesz o co chodzi z tą rybką to po co piszesz bez sęsu te posty od przenoszenia tematów itp. jest moderator a nie ty :zamieszany: 1.Sensu 2.To w takim razie powinien zwrócić mu uwagę sam moderator, a nie Ty To nie Twoja działka Możliwe że to są zaloty.Ale to jest pozycja idealnie pozioma ?Czy lekko pod skos ? samiec goni szybko samice ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek019500 Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 no właśnie podpływa w pozyci idealnie poziomej i po chwili ją goni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 U mnie podzczas tarła samce przechylały się też nad samiczką ale pod skosem a nie tak idealnie poziomo jak ty to ujołeś :zamieszany: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek019500 Posted May 1, 2010 Author Share Posted May 1, 2010 no ja sam już niewiem te moje żałobniczki są jakieś dziwne co dziennie rano pływają szybko po akwa i ocierają się o siebie ale nigdy nie złożyły jeszcze ikry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts