zabiszna Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Cześć , znalazłam w sklepie taki dyfuzor co2 : TETRA OPTIMAT SPRAY+DYFUZOR CO2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
3promile Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Szkoda kasy IMHO . Easy Carbo to dobre rozwiązanie do małych baniaków. Można go zastąpić innym środkiem zawierającym aldehyd glutarowy, np. Aldesanem. Trzeba jedynie uważać na dawkowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabiszna Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 Dzięki bardzo, tak też myślałam ale wolałam się upewnić , a śmieszniejsze jest to, że w większości sklepach jak pytam się czy jest Easy Carbo, nie wiedzą co to jest :ooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
3promile Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Dzięki bardzo, tak też myślałam ale wolałam się upewnić , a śmieszniejsze jest to, że w większości sklepach jak pytam się czy jest Easy Carbo, nie wiedzą co to jest :oooNo to idź do najbliższej apteki i kup Aldesan. Pamiętaj, ze należy go stosować bez aktywatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts