Martaa Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Mam 4 akwaria, a w nich: neony innesa i czerwone, piskorki, bojek, gupiki, zbrojnik, molinezje, zwinniki jarzeńce, kiryski, żałobniczka, razbory klinowe. Czy pokarmy, które im podaję są wystarczająco dobre/urozmaicone? Co zmienić? Pokarmy, jakie posiadam: (karmię na zmianę) * mikrovit dla narybku gupika *Supervit *Ovo-vit *Welsi gran *Vitality & Colour *Vitabin *tetra Pro *tetra pro colour *ActiColor *mrożony wodzień *mrożony cyklop *mrożona artemia * suszona Dafnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
pypawel Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Osobiście jestem zwolennikiem jak najbardziej urozmaiconej diety sam używam czterech równych suchych pokarmów plus dwa mrożone, więc jak dla mnie ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypisekHWK Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 ok dieta,możesz dodać mrożoną,startą na tarce wołowinę,będziesz miała ładne razborki i neonki xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaraMysz Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Może to i nie w temacie, ale mam zróżnicowana dietę. Wyczytałam tylko, że można dodatkowo podawać witaminy- konkretnie zainteresował mnie Vibovit- mam taki dla niemowląt w kropelkach. Czy można go podawać bojownikowi i w jakich dawkach. Dodam, że moje akwarium to 25l. I nie śmiejcie się z tego pytania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts