rash88 Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Witam ostatnio w sklepie zauważyłem rybki mające przezroczysty tułów nie zwróciłem zupełnie uwagi na ich nazwę czy może wiecie jak się nazywają bo chciałbym coś więcej o nich poczytać i zapoznać sie z ich wymaganiami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwiercyt Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Pewnie chodzi ci o Suma szklistego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor1996sa Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Przychodzi mi do glowy przeźroczka indyjska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sambi Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 A może prystelka lub przeźroczka indyjska lub sumik szklisty Link to comment Share on other sites More sharing options...
rash88 Posted April 11, 2010 Author Share Posted April 11, 2010 Pewnie chodzi ci o Suma szklistego. dokladnie tak czy ta rybka nadawalaby sie dla takiego laika jak ja?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gost Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Nie. Jest ona bardzo wrażliwą rybką jeśli chodzi o parametry wody i nie tylko. Lepiej nie ryzykować życia rybek. Poczekaj, poduczysz się a będziesz mógł zakupić takowe ryby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rash88 Posted April 11, 2010 Author Share Posted April 11, 2010 ok dzięki za odpowiedzi w takim razie sie wstrzymam jeszcze trochę a temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts