dkonrad23 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam. Wykopałem sobie fajny korzeń. Zaczołem go suszyć w piekarniku. Po jakiejś godzinie poszedłem zajrzeć co u niego słychać. Zrobił się taki troszkę zielono-niebieski. Czy to dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seliga Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Do jakiego drzewa należy ten korzeń? (gatunek) Czy ten korzeń był już martwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkonrad23 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Korzeń nie był martwy. Nazwy drzewa nie znam, ale jest liściaste, nie owocowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seliga Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 korzenie-preparacja-porady-t11051.html Poczytaj sobie ten temat. Jest tam napisane też, że wykopany przez nas korzeń musi być martwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkonrad23 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 No to ja go właśnie uśmiercam. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seliga Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 No, to uśmiercanie chyba może trochę potrwać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkonrad23 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 To krzew. Nazywa się forsycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.