ArcySko Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Mam pytanie wczoraj kupiłem kokosa i zaraz po konsumpcji wpadłem na pomysł aby umieścić skórki z kokosa w akwarium. Ale że zbyt zielony w akwarystyce już nie jestem to wziołem i wygotowałem skorupki 2 razy w wodzie z solą i raz w czystej wodzie . Gdy już je wygotowałem jak poparzony od razu ulokowałem je w moim akwa i tu rodzi się pytanie czy po takiej akcji z gotowaniem skorupki kokosa na pewno nie zaszkodzą rybką ( skorupki były doskonale obrane z resztek miąszu i została tylko skorupka dla jasności )?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barwniak Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Mi nic nie zaszkodziło a zostawiłem też te włoski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArcySko Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Skoro Tobie nie zaszkodziło to mi też nie zaszkodzi dzięki za odpowiedź pewnie tak więcej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi